DPS Herceg Novi: Srbija nije više „tamo daleko“, nego sve dalje i dalje
DPS

DPS Herceg Novi: Srbija nije više „tamo daleko“, nego sve dalje i dalje

"Tzv. humanisti, na tzv. humanitarnom koncertu održanom u Herceg Novom, otvoreno su pokazali svim građanima Crne Gore što misle o njima i o Crnoj Gori", navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a Herceg Novi.

Tako su kako ističu iz DPS-a zapravo najbolje predstavili sebe.

"Logično bi bilo da se saopštenjem oglasio bilo ko iz Srbije, makar i Bećković Matija da viteški odbrani zemlju iz koje potiče. Zato u odsustvu istog, da se ne bi ćerali, a ćerat ćemo se ako bude trebalo, tzv. humanitarnim koncertom u Novom, Srbija više nije „tamo daleko“, nego sve dalje i dalje.

Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada se iz nje skupljaju prilozi i šalju van Crne Gore. Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada se u njoj ne plaća porez na tzv. humanitarne koncerte. Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada humanitarni koncerti služe kao paravan za političke svrhe. Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada ćuti. Tzv. humanisti misle da Crna Gora ni danas nije svoja, samostalna i nezavisna", navode iz novskog DPS-a.

Kažu da su se na političkom skupu, koji se ne može održati van turističke sezone jer ne bi imao ko da dođe, pokazali svi: "od prvih redova u kojima se ne zna ko je koga više cjelivao i đe, preko publike na prečac osvojene neodržanim promocijama Turističke organizacije i Opštine, pa do pjevača, dežurnog mrzitelja Crne Gore. O poslovnim vezama istog, Turističke organizacije koja se prepoznaje po promociji lica sa raspisane potjernice i Opštine kojom složno upravljaju ovi što se tobože svađaju, drugom prilikom".

Iz DPS-a HN kažu da su se pokazali i organizatori tzv. turističke manifestacije „Trg od ćirilice“ u okviru koje je održan turističko-politički koncert, kao i niz drugih događaja koji imaju veze sa turizmom koliko i političke partije koje vode Herceg Novi sa demokratijom.

"Očekujemo da će svi zajedno biti prisutni na tzv. Svetostefanskom saboru na kojem će pored episkopa, zasigurno učešće uzeti i predstavnici političkih partija i Opštine Herceg Novi. Vjerujemo da će se dobro bratski iscjelivati, još bolje sakriti sve što znaju jedni o drugima, i da će ih na kraju, kada pućnu bijeli dim kao znak pomirenja, dočekati bakljada u duginim bojama istih onih koji su je priredili sinoć", poručuju iz DPS-a Herceg Novi.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.