Mrdak ponovo izabran za predsjednika OO DPS Mojkovac
Foto: DPS

Mrdak ponovo izabran za predsjednika OO DPS Mojkovac

Dragomir - Dragan Mrdak ponovo je izabran za predsjednika Opštinskog odbora DPS Mojkovac jednoglasnom odlukom.

Sjednici je prisustvovao koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore Radule Novović. Obraćajući se prisutnima Radule Novović je istakao da je čitav izborni proces u Mojkovcu odrađen na kvalitetan način, što je garant uspješnosti rada i u narednom periodu.        

U svom obraćanju novoizabrani predsjednik Dragomir – Dragan Mrdak se zahvalio Predsjedništvu Partije na datoj saglasnosti a posebno članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci, i ukazanoj izuzetnoj časti da obavlja ovu odgovornu funkciju i u narednom periodu.

Naglasio je da će kao i u predhodnom periodu svojim političkim radom i ponašanjem dati lični doprinos kako bi nastavili sa nizom političkih pobjeda naše Partije a sve u interesu svih građana mojkovačke opštine.       

Istakao je da je za sve to potrebno puna podrška svih članova OO DPS Mojkovac.

"Partijsko jedinstvo i dobra saradnja sa lokalnom samoupravom, a što je garant realizacije Izbornog  programa naše Partije i postizanje dobrih izbornih rezultata i u narednim izbornim ciklusima", kazao je Mrdak.

Dragomir - Dragan  Mrdak rođen je u selu  Lijeska Opština Bijelo Polje. Osnovnu i srednju školu završio je u Bijelom Polju. Fakultet Veterinarske medicine završio je u Beogradu. Radio je u Veterinarskoj ambulanti Mojkovac i bio izvršni direktor. Dugogodišnji je član Glavnog i Opštinskog odbora DPS-a i dugogodišnji odbornik u SO Mojkovac. U dva mandata obavljao je funkciju predsjednika OO DPS Mojkovac. Trenutno se nalazi na funkciji predsjednika SO Mojkovac. Oženjen je i otac dvoje djece.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.