Klinički centar Crne Gore ojačan sa 37 novih specijalista
Ilustracija

Sjutra svečani prijem

Klinički centar Crne Gore ojačan sa 37 novih specijalista

Klinički centar Crne Gore ojačan je sa 37 novih specijalista, koji su u proteklih nekoliko mjeseci uspješno završili specijalizaciju ili užu specijalizaciju iz različitiih oblasti medicine.

Tim povodom, u srijedu, 26. juna 2019.godine u 10 sati, u velikoj Sali Instituta za javno zdravlje, biće organizovan svečani prijem za 30 ljekara koji su završili specijalizaciju i 7 ljekara koji su završili užu specijalizaciju, saopšteno je iz KCCG.

Prisutnima će se obratiti direktor Kliničkog centra Crne Gore dr Jevto Eraković, medicinska direktorica prof. dr Marina Ratković i predstavnik specijalista, a svečanosti će prisustvovati i ministar zdravlja dr Kenan Hrapović sa saradnicima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.