Prava Crna Gora: MVP da se izvini vjernicima SPC i sankcioniše Nikčevićku
Foto: PCG

Reagovanje povodom diplomatskog skandala

Prava Crna Gora: MVP da se izvini vjernicima SPC i sankcioniše Nikčevićku

Prava Crna Gora najoštrije osuđuje skandalozne stavove savjetnice u ambasadi Crne Gore u Turskoj, Mirne Nikčević, saopšteno je iz te partije.

"Osim huškačkih izjava i pozivanja na spaljivanje vjernika u Hramu, pomenuta gospođa Nikčević je, umjesto povlačenja svojih riječi i izvinjenja cjelokupnoj javnosti, a ne samo vjernicima – nastavila svoj Fejsbuk pir", kazai su iz PCG-a.

Iz PCG-a kažu da imajući u vidu da je javnost od MVP-a dobila samo informaciju da će gospođa Nikčević snositi posledice, ali ne i kakve, zato kako dodaju, Prava Crna Gora poziva ministra Darmanovića da se u ovaj slučaj umiješa i reaguje onako kako i priliči osobi koja se nalazi na čelu Ministarstva pod čijom jurisdikcijom se nalazi osoba koja bi, kako reče, ''spaljivala vjernike''.

"Istovremeno, znajući da je gospođa Mirna Nikčević ćerka Olge Nikčević, šefice Centra za zaštitu potrošača sa kojom je upravo ministar Darmanović svojevremeno živio, sumnjamo da se možda baš u tom odnosu nalazi uzrok izostanka adekvatnog odgovora, odnosno sankcija prema gospođi Mirni Nikčević. Najzad, još jednom pozivamo gospodina Darmanovića da prekine s nepotističkom praksom žmurenja na ispade porodično-partijski podobnih kadrova, te da na ovom primjeru pokaže da makar ima želju da MIP dovede u red", poručili su iz PCG-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.