Tragedija u Beogradu: Stradale majka i ćerka(3), isjekli vene pa skočili kroz prozor sa 4. sprata u smrt
Foto:Pink.rs

Tragedija u Beogradu: Stradale majka i ćerka(3), isjekli vene pa skočili kroz prozor sa 4. sprata u smrt

Na bežanijskoj kosi, u Ulici Ismeta Mujadinovića 9 u Beogradu došlo je do požara u kojem su nastradale majka i ćerka. Nesreća se dogodila oko 8:25.

Pet minuta kasnije prve vatrogasne ekipe stigle su na mjesto tragedije i zatekle dva tijela ispred ulaza u zgradu. U pitanju su tijela majke i ćerke - D. R. (36) i C. R. (3), prenosi Pink.

Nažalost, ljekarske ekipe mogle su samo da konstatuju smrt. Vatrogasci su brzo provalili u stan i lokalizovali požar koji nije bio većeg obima. Uslijedila je brza policijska istraga.

Prema prvim informacijama, žena je prije skoka, najvjerovatnije oštrim predmetom isjekla vene na obje ruke svoje djevojčice, a zatim i vene na svojim rukama. Onda su zajedno, ili ponaosob skočile sa prozora, sa 4. sprata, sa visine od 12 metara. 

Nažalost, obje osobe su stradale. Uviđaj je u toku. Tokom dalje istrage trebalo bi da bude utvrđeno kako su majka i ćerka skočile kroz prozor: da li bježeći od vatre u stanu, da li je žena sama izazvala požar ili je žena skočila samovoljno, zajedno sa trogodišnjom ćerkom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.