Zbog parkinga pretukao cijelu porodicu, povrijeđen bračni par i njihova trudna ćerka
ilustracija

Hrvatska

Zbog parkinga pretukao cijelu porodicu, povrijeđen bračni par i njihova trudna ćerka

Na splitskim Mejašima, u Ulici oca Ante Gabrića je u četvrtak oko 19.00 sati jedan 66-godišnjak poslao u bolnicu muža, ženu i njihovu trudnu ćerku.

A.R. (66) je, zbog spora oko mjesta za parkiranje, drvenom motkom prebio 61-godišnjaka, 59-godišnjakinju i 33-godišnju trudnicu u prisustvu dvoje djece.

Svi učesnici su ljekarski obrađeni te je 61-godišnjaku utvrđena teška povreda u vidu preloma malog prsta ruke, 59-godišnjakinji prelom kosti desne šake i 33-godišnjakinji lom trapezodine kosti lijeve ruke, dok su napadaču utvrđene lakše tjelesne povrede u vidu podliva.

Napadnuti su svi završili sa prelomima, a žene su zadobile još i udarace u rame dok je muškarac osim u rame dobio udarce i u glavu.

Napadu je prethodila svađa oko parkiranja vozila na dijelu zemljišta koja je predmet sudskog spora između napadača i napadnutih.

Oni su, kako saznaje Slobodna Dalmacija, prve komšije, a oko te parcele se već duže spore. Kada je trudnica s dvoje djece parkirala na tom mjestu, A.R. je, smatrajući da je to njegova zemlja, odmah krenuo u verbalni napad. Svađu je čuo njen otac, pa je izašao napolje, što je verbalnu paljbu samo pojačalo.

U jednim trenutku napadač je uzeo motku i krenuo u napad. U međuvremenu je tu stigla i trudničina majka, pa ni ona nije prošla bez posledica.

Napadač je prebio cijelu porodicu. Ubrzo posle toga je uhapšen pa je sada u toku istraga u Drugoj policijskoj stanici u Splitu.

 

Slobodna Dalmacija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.