Džudisti Jedinstva Nikoli Šćekiću bronza na Balkanskom juniorskom prvenstvu u Zvorniku

Džudisti Jedinstva Nikoli Šćekiću bronza na Balkanskom juniorskom prvenstvu u Zvorniku

Džudista Jedinstva, Nikola Šćekić, nastupao je za reprezentaciju Crne Gore i osvojio bronzanu medalju na prvenstvu Balkana za juniore koje je održano proteklog vikenda u Zvorniku.

Mladi Šćekić nastupao je u kategoriji od preko 100 kg, a u polufinalu je poražen od takmičara iz Turske.

Trener džudo kluba „Jedinstvo“, Vladan Milićević, kazao je da je zadovoljan rezultatom koji je Nikola ostvario, kao i svima koji treniraju u klubu.

„Šćekić je u pravom svjetlu predstavio klub i grad i zasluženo osvojio bronzanu medalju. Odličja sa ovakvih takmičenja dokaz su dobrog rada u našem klubu“, istakao je Milićević, prenosi sajt Opštine Bijelo Polje.

Prije Šćekića, ranije ove godine, članica džudo kluba „Jedinstvo“, Kristina Milićević osvojila je srebrnu medalju na Balkanskom prvenstvu za seniorke.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.