Badžić na čelu Sekretarijata za inspekcijske poslove, Drašković načelnik Komunalne policije
Bijelo Polje

Bijelo Polje

Badžić na čelu Sekretarijata za inspekcijske poslove, Drašković načelnik Komunalne policije

Opština Bijelo Polje u cilju efikasnijeg rada, formirala je Sekretarijat za inspekcijske poslove, koji je nastao izdvajanjem inspekcija iz Komunalne policije, saopšteno je iz lokalne uprave.

U okviru Sekretarijata za inspekcijske poslove djelovaće: odjeljenje za komunalno – stambenu oblast i vodoprivredu, odjeljenje za drumski saobraćaj i opštinske puteve, odjeljenje za turizam i odjeljenje za normativno – pravne poslove.

Na čelu novoformiranog Sekretarijata je diplomirani pravnik Muzafer Badžić, doskorašnji načelnik Komunalne policije, koji je dobio i pomoćnika, dok će radom odjeljenja rukovoditi koordinatori.

Komunalna policija nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima, a pored odjeljenja za komunalni nadzor imaće i stručnu službu.

Za novog načelnika Komunalne policije imenovan je Dušan Drašković, dugogodišnji starješina u CB Bijelo Polje i OB Kolašin.

Ova dva organa imaju brojne nadležnosti, među kojima su: kontrola održavanja komunalnog reda, odlaganja otpada, privremenih objekata, radnog vremena, buke, auto – taksi i linijskog prevoza, nepropisnog parkiranja i slično.

Izvor: Vijesti iz Bijelog Polja

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.