Noris Kol: Najgora utakmica i najneprofesionalnije okruženje
Noris Kol, foto: Starsport

Noris Kol: Najgora utakmica i najneprofesionalnije okruženje

Noris Kol je godinama igrao u NBA ligi, osvojio dvije titule sa Majamijem, došao u Budućnost, na Balkan i vidio nešto što ga je ostavilo u šoku.

Američki plejmejker na Tviteru je nakon skandalozne majstorice protiv Crvene zvezde napisao, obrativši se ABA ligi.

"ABA liga, ovo je bila najgora i najneprofesionalnija utakmica/okruženje!!! Najgora!!!",napisao je Kol, "direktno" se obrativši nalogu regionalnog takmičenja.

Kol je uoči meča bio na meti navijača Zvezde, tek kada je počeo zagrijavanje, a kasnije se našao i u klinču sa grupom "ultrasa", koji su se nalazili na terenu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.