Jovica Vukotić preko TV saznao da mu je otac ubijen: Učio me je da muškarci plaču samo pred ženama
Jovica Vukotić, foto: Facebook

Jovica Vukotić preko TV saznao da mu je otac ubijen: Učio me je da muškarci plaču samo pred ženama

Jovica Vukotić, vođa škaljarskog klana u nedjelju ujutru je saznao da mu je otac Veselin ubijen prethodno veče u kotorskom naselju Dobrota. Vukotić je vijest o ubistvu oca saznao preko TV, i to odmah nakon što se probudio.

"On i cimer su odmah po buđenju uključili TV, a onda su čuli vijest o ubistvu Jovičinog oca" - kaže izvor iz zatvorske uprave.

Zora Dobričanin, advokat Jovice Vukotića kaže da je danas posjetila svog klijenta u zatvoru.

"On se drži dobro, onako kako ga je otac učio: Muškarci ne plaču, osim pred ženama" - kaže Dobričanin.

vukotic830x0

Ubijeni Veselin Vukotić, Foto: Telegraf.rs

Jovica Vukotić u Srbiji izdržava kaznu od 15 mjeseci zatvora zbog falsifikovanja isprava.

Crnogorska policija sumnja da je ubistvo Veselina Vukotića nastavak rata “škaljaraca” i “kavčana”, koji traje godinama i koji je odnio desetine žrtava.

Na Veselina Vukotića je ispred porodičnog apartmana "Vukotić" u kotorskom naselju Dobrota zasad nepoznata osoba preksinoć oko 20.45 sati ispalila više hitaca i pobjegla. Iz Uprave policije rečeno da je Vukotić prevezen u Opštu bolnicu Kotor, gdje je preminuo uslijed povreda.

Telegraf.rs/Ekspres.net

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.