Košarkaši Budućnosti se vratili u svlačionicu (VIDEO)
Foto:Sport Klub

Košarkaši Budućnosti se vratili u svlačionicu (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnost Volija u 19 sati igraju peti meč finala ABA lige u Beogradu. Gostujući košarkaši imali su pakleni doček.

Navijači Crvene zvezde su "zauzeli" dio terena na kojem je trebalo da se zagrijevaju košarkaši Budućnosti zbog čega su oni povučeni sa parketa.

Veliki broj predmeta je takođe ubačen na teren.


 

Navijači su prethodno vrijeđali igrače i stručni štab Budućnosti prilikom dolaska u halu "Aleksndar Nikolić".

Navijači su skandirali "šiptari, šiptari", uz brojne najprizemnije uvrede i psovke.

 

Na svlačionici Budućnosti osvanuo je natpis gostujućeg tima na tri jezika.

Prvo na maternjem - KK Budućnost Voli, pa na engleskom BC Buducnost Voli i na kraju na albanskom I ardhsem Voli, prenio je Sport Klub.

Sport Klub prenosi i  da je centar Budućnosti Goga Bitadze pogođen je papirnom čašom u glavu. Nešto kasnije Klark je gađao loptom navijače, pošto su prethodno oni njega.

Atmosfera u dvorani “Aleksandar Nikolić” sat vremena pre početka majstorice između Crvene zvezde i Budućnosti. pic.twitter.com/oRN9lEhtfK

— Sport Klub (@sportklub) April 22, 2019

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.