Košarkaši Budućnosti dočekani psovkama i uvredama, najavili borbu do poslednjeg daha (VIDEO)
Foto:Anadolija

Odlučujuća utakmica u Beogradu

Košarkaši Budućnosti dočekani psovkama i uvredama, najavili borbu do poslednjeg daha (VIDEO)

Košarkaši Budućnosti i Zvezde igraju večeras petu utakmicu finala plej-ofa ABA lige.

Košarkaši Budućnosti stigli su juče u Beograd  i najavili borbu do posljednjih atoma snage.

"Velika utakmica nas očekuje. Došli smo da se borimo do posljednjeg daha. Pobjedu niko ne može da obeća, ali borbu možemo. Samopouzdanje nam je na izuzetno visokom nivou, poslije dvije uzastopne pobjede. Znamo da nas čeka veliki pritisak sa tribina, ali odluka će ipak pasti na terenu. U jednom meču sve je moguće, a iznenađenja su isključena jer je jako, jako dobro poznajemo", kazao je Danilo Nikolić za Sport klub.

Košarkaši Budućnosti odradili su šuterski trening nekoliko sati prije početka majstorice finala ABA lige protiv Crvene zvezde, a po povratku u hotel Kraun Plaza nisu bili raspoloženi da daju izjave, prenio je Tanjug.

Uz visoke mjere obezbeđenja zbog tenzija koje prate finalnu seriju Podgoričani čekaju meč za regionalnu titulu i plasman u Evroligu naredne sezone, navodi agencija.

Inače, pritisak je već krenuo na aerodromu pa dolasku košarkaša podgoričkog kluba.

Navijači domaćina su ih počastili brojnim uvredama i psovkama a snimci su objavljeni na društvenim mrežama.
 

 

Na Tviteru su juče objavljeni svi detalji gostovanja Podgoričana, do satnice dolaska, smještaja, termina treninga.

Glavni grad Podgorica organizovaće na Trgu nezavisnosti prenos utakmice a prenos od 19 sati možete pratiti i na TVCG2.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.