Predsjednik Crne Gore na Tviteru osudio napad na Šri Lanki
Đukanović

Akt nasilja

Predsjednik Crne Gore na Tviteru osudio napad na Šri Lanki

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na Tviteru je uputio oštre osude povodom napada u Šri Lanki na Uskrs.

Đukanović je svojom objavom izrazio solidarnost sa narodom Šri Lanke.

“Ovaj bezuman akt nasilja na Uskrs, najveći hrišćanski praznik, udar je na slobodu religije, multietničnost, i civilizacijske vrijednosti koje dijelimo. Crna Gora se saosjeća sa porodicama žrtava i upućuje izraze solidarnosti”, navodi Đukanović u svojoj objavi.

Najmanje 189 osoba je poginulo, a više od 560 je ranjeno u Šri Lanki u više eksplozija na nekoliko lokacija, uključujući crkve i hotele sa pet zvjezdica u glavnom gradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.