Turci hoće da grade u Kotoru: Tri stambena objekta za turiste
Kotor

U naselju Kavač

Turci hoće da grade u Kotoru: Tri stambena objekta za turiste

Tivatska kompanija Infinity board & paper sa turskim kapitalom gradiće u kotorskom naselju Kavač tri stambena objekta sa stanovima za turiste. Ukupna bruto površina objekataje 2.046 kvadratnih metara, a imaće 63 stana, prenosi Pobjeda.

Arhitektonska cjelina će se sastojati od tri objekta, koji imaju suteren, prizemlje i dvije nadzemne etaže. Planirana je podzemna garaža na dva nivoa iznad koje se formira plato sa bazenom i slobodnim površinama.

Navedeno je da će objekat A sadržati 23, objekat B 16, a objekat C 24 stambene jedinice. U garaži će biti 40 parking mjesta, a 22 ispred zgrade.

Sutereni objekata će biti obloženi kamenom, a fasadni zidovi su u kombinaciji kamena, drveta i bavalita.

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.