Sin ministra Nuhodžića: Nije istina da sam pljuvao igrače Zvezde
Foto: Screenshot

Sin ministra Nuhodžića: Nije istina da sam pljuvao igrače Zvezde

Amar Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića, negirao je da je pljuvao igrače Crvene zvezde po njihovom izlasku na parket Sportskog centra "Morača" u finalnoj utakmici ABA lige u Podgorici.

"Istina je da sam uvijek na stolicama do tunela i da svaku utakmicu bodrim klub strastveno i emotivno kao i poslednji put, ali isto tako ne mogu da ostanem imun na uvrede i komentare bez osnova, jer niti mi kućno vaspitanje dozvoljava, niti bih ikad, kao bivši sportista, takav ispad sebi dozvolio", kazao je Nuhodžić za "Vijesti".

"Ukoliko se neko našao uvrijeđen, upućujem moje iskreno sportsko izvinjenje. A da navijam i da ću navijati za svoj klub - to uvijek, ali sportski, kao i do sad", zaključio je on u reagovanju.

Vijesti su ranije objavile snimak na kojem kako su navele "Nuhodžić ulazi na teren, vjerovatno iz prvog ili drugog reda sjedišta, koji su tik uz parket, i pljuje gostujuće igrače".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.