Kašćelan: Festival
Foto: Prijestonica Cetinje

Kašćelan: Festival "Montenegro Beer Fest" biće vjetar u leđa svemu onome što uprava Prijestonice već radi da Cetinje

Festival „Montenegro Beer Fest“, koji će ove godine prvi put biti organizovan u Prijestonici Cetinje, predstavljen je na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Tim povodom potpisan je i Memorandum o organizaciji festivala između Prijestonice Cetinje i Beogradske kulturne mreže.

„Zadovoljstvo je što veliki Beogradski Beer Fest selimo u Crnu Goru na Cetinje“, kazao je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan i čestitao svima koji učestvuju u organizaciji festivala.

Kako su kazali iz predsjednikovog kabineta, Kašćelan je ocijenio da će Montenegro Beer Fest biti vjetar u leđa svemu onome što uprava Prijestonice već radi da Cetinje postane još atraktivnija turistička destinacija Crne Gore. Dodajući da je bezrezervnu podršku namjeri rukovodstva grada dala i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

IMG73dad0e634771a60630032f38977ae2cV

Foto: Prijestonica Cetinje

„Sa ovom manifestacijom dobićemo jedan poseban događaj, poseban vid turizma koji razvijamo, gdje ćemo sa spletom muzičkih, umjetničkih, ali i tradicionalnih formi obogatiti turističku ponudu grada Cetinja“, istakao je Oskar Huter, direktor Turističke organizacije Prijestonice Cetinje.

Najatraktivniji muzički događaji Montenegro Beer Festa biće održani na najatraktivnijim lokacijama Prijestonice Cetinje od 26. do 28 jula, a već od 18. jula na više punktova u gradu biće organizovane i razne svečanosti koje će biti uvod u jedinstvenu atmosferu koja Cetinjane i brojne turiste očekuje tokom posljednjeg vikenda jula.

„Iza nas je 16 godina festivala, preko 8,5 miliona posjetilaca i veliko iskustvo u organizaciji manifestacije koja je najposećenija u jugoistočnoj Evropi. Do sada smo dobili mnogo poziva za saradnju, ali samo u prijedlogu rukovodstva Prijestonice Cetinje smo prepoznali pravi potencijal da zajedno napravimo festival koji će privući turiste iz regiona, ali i svijeta. Nadam se da ćemo Crnoj Gori približiti atmosferu Belgrade Beer Festa po kojoj smo poznati i da će Cetinje postati centar dobre zabave, odlične hrane i nezaboravnog provoda“, izjavio je Aleksandar Srdić, direktor marketinga Beogradske kulturne mreže.

Uskoro će biti objavljena i prva imena muzičkih zvijezda koje će, možda, prvi put nastupiti u Prijestonici Cetinje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.