U prekidu željeznički saobraćaj PG-NK,  problemi sa kontaktnom mrežom
ilustracija

Otkazani vozovi, putnike prevozili autobusima

U prekidu željeznički saobraćaj PG-NK, problemi sa kontaktnom mrežom

Usled loših vremenskih uslova u prekidu je željeznički saobraćaj na relaciji Podgorica Nikšić.

"U jutarnjim časovima došlo je do problema sa kontaktnom mrežom na pruzi Nikšić – Podgorica. Ovo je izazvalo prekid saobraćaja na ovoj liniji i otkazivanje lokalnih vozova na relaciji Nikšić – Podgorica sa polaskom u 11:02 i 14:12, kao i lokalnog voza na relaciji Podgorica Nikšić sa polaskom u 11:55", saopštio je Željeznički prevoz Crne Gore (ŽPCG).

Iz tog preduzeća su kazali da su organizovali prevoz putnika autobusom.

"Prema informacijama dobijenim od Željezničke infrastrukture Crne Gore (ŽICG), prekid mreže uzrokovan je lošim vremenskim uslovima, odnosno, jakim udarima vjetra.Kada se uklone smetnje koje su izazvale prekid saobraćaja i kada se steknu uslovi, Željeznički prevoz Crne Gore će ponovo pokrenuti vozove na ovoj pruzi.", navodi iz ŽPCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.