CEDIS: Bez struje djelovi primorja, Podgorice, Danilovgrada, ekipe na terenu
Foto:Cedis

CEDIS: Bez struje djelovi primorja, Podgorice, Danilovgrada, ekipe na terenu

Zbog loše meteorološke situacije koja je zadesila južni i centralni dio Crne Gore, ima prekida na elektrodistributivnoj mreži, saopšteno je iz CEDISa.

Jak vjetar, na udare orkanske jačine, ugrozio je nadzemne vodove na području Danilovgrada i Podgorice a takođe i u dijelu primorja. Bez napajanja je gotovo cijelo podrucje Danilovgrada, Zete, Barutane...Imamo problema u Baošićima, Đenovićima, Bijeloj, Starom Baru...", naveli su iz Cedisa.

Ekipe su na terenu ali im jak vjetar otežava rad.

"Naše ekipe i pored vremenskih nepogoda jakog olujnog vjetra daju svoj maksim kako bi se kvarovi na mreži sto prije sanirali", poručuju iz Cedisa.

Prema informacija koje je saopštio Cedis, u prethodnim satima uspostavljeno je napajanje centra Danilovgrada, struju je dobio i Spuž, Pržine, Cukovce itd a stabilizovani su problemi na mreži u Zeti. 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.