Abazović: Crna Gora je jedna, moramo vratiti građanima državu
Foto:GP URA

Abazović: Crna Gora je jedna, moramo vratiti građanima državu

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, nakon razgovora sa aktivistima na Cetinju poručio je da je sistem pred kolapsom i "da se svi moramo pojaviti na protestu koji se održava u subotu u Podgorici".

„Zaboravimo sve razlike, političke, nacionalne, vjerske, socijalne i budimo svi jedno u ovom istorijskom trenutku. Samo zajedno možemo spasiti Crnu Goru od kriminalaca koji su je kidnapovali. Oslobodimo našu Crnu Goru“ – poručio je Abazović na stranačkom okupljanju.

„Istina je da u opoziciji postoje razlike, da imamo drugačije programe i vizije, ali Crna Gora je jedna. Moramo vratiti građanima državu, a institucijama dostojanstvo. Moramo se izboriti protiv kriminalaca koji nam kradu budućnost. Spremni smo da se borimo za temeljne evropske vrijednosti. URA kao istinska građanska stranka ima najbolji program i najkompetentnije ljude koji mogu pomoći razvoju naše države. Ali, sve je uzaludno ako vlast instaliraju kovertama i crnim kapuljačama kao ovdje na Cetinju“ – naglasio je Abazović.

Potpredsjednik pokreta URA Filip Adžić istakao je da je obaveza i dužnost svih nas da vratimo dostojanstvo i funkcionalnost institucijama i da Crnu Goru svrstamo u red modernih evropskih zemalja.

„Sramota i šteta koju joj nanose razni „tajnovidci“, „polaznici“ i „patološki lažovi“ je nemjerljiva i mi to moramo zaustaviti. Zemlja sa hiljadugodišnjom tradicijom mnogo je veća od jednog čovjeka, jedne familije i jedne partije i mi ne smijemo dozvoliti da je i dalje čerupaju i uništavaju.“ – naglasio je Adžić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.