U Las Vegasu prvi snijeg na cesti nakon dugo vremena

U Las Vegasu prvi snijeg na cesti nakon dugo vremena

U Las Vegasu je nastupila prava zima nakon što je prije nekoliko dana počeo da pada snijeg koji se zadržao na tlu.

Značajne snježne padavine zabilježene su u dolini Las Vegasa. Iz Nacionalnog meteorološkog zavoda saopćeno je da je u četvrtak na Međunarodnom aerodromu "McCarran" zabilježeno 2,5 centimetara snijega. 

BBTOEfD

Nije obustavljena nastava u školama, a patrole u Nevadi navele su da je na nekim dijelovima cesta bilo snijega i leda, ali da su autoceste otvorene za saobraćaj. 

Meteorolozi navode da bi količina snijega mogla biti povećana do petka ujutro, ali da bi kiša mogla smanjiti nakupljanje snijega na tlu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.