U KIC
Scena iz predstave

Popust na karte 50 odsto

U KIC "Budo Tomović" predstava "Više od terapije" u susret Danu zaljubljenih

Praznik ljubavi, 14. februar, Gradsko pozorište obilježiće akcijom „Ljubav u pozorištu“, koja podrazumijeva popust od 50 odsto na ulaznice za hit predstavu „Više od terapije“, koja će biti izvedena u četvrtak, u 20 sati, u sali Dodest KIC-a „Budo Tomović“. Po drami Kristofera Duranga, predstavu je režirala Alisa Stojanović.

Akcijom „Ljubav u pozorištu“ pruža se mogućnost sugrađanima da dragu osobu obraduju nesvakidašnjim darom i zajedno uživaju u njihovoj hit predstavi, koja se na duhovit način bavi istraživanjem pravila ponašanja u savremenim muško-ženskim odnosima, saopšteno je iz Gradskog pozorišta.

Djelo duboko komunicira sa pitanjima ljudske psihe i seksualnosti, otkrivajući niz likova koji se, tražeći psihoterapeutsko izlječenje, zapravo nalaze u tragikomičnim situacijama začaranog kruga u kome je i psihoterapeut jednako spreman da postane pacijent i traži pomoć za sebe.

Igraju: Pavle Ilić, Maja Šarenac, Dejan Đonović, Ivona Čović-Jaćimović, Branko Ilić i Emir Ćatović.

Dramaturškinja je Milica Piletić, scenograf Darko Nedeljković,kostimografkinja Jelena Đukanović, a izbor muzike uradio je Ivan Brkljačić.

Koreograf je Jovica Nikolić, koji sa Slavkom Nelević potpisuje i scenski pokret.

Asistentkinja scenografa je Smiljka Šeparović, a asistentkinja kostimografkinje Milena Đurđić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.