Novak Đoković

"Novaku bi trebalo da se divite, kao Rodžeru i Rafi, oni su vanzemaljci"

Nekadašnji četvrti teniser svijeta Sebastian Grožan smatra da Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal nisu sa ove planete.

"Kada teniser dominira kao što to trenutno Novak radi, onda morate da mu se divite i da ga poštujete. Trebalo bi da ga hvalite, kao Rodžera i Rafu. Oni su izuzeci. Oni su vanzemaljci", rekao je Grožan za franucski L'Ekip. 

Najbolji teniseri svijeta trenutno se nalaze na pauzama, međutim neće još dugo jer američka turneja kreće početkom marta, odnosno za nešto više od dvije nedjelje. 

Srpski teniser veliki je favorit na predstojećim turnirima, pošto na njih dolazi kao trostruki zaredom Gren slem šampiona. 

Pitaće se dosta i Federer koji je imao razočaravajući Australijan open, ali i Nadal koji bi trebalo da je u još boljoj fizičkoj spremi u odnosu na Melburn. 

Novak se na teren vraća u Indijan Velsu koji je na programu od 7.3. do 17.3, ubrzo potom sledi Majami open, pa sezona na šljaci.

Izvor: B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.