Objava Saline sestre rasplakala svijet: Anđele neukroćenih krila, pamtićemo svaki trenutak sreće koji si nam posvetio
Foto: Instagram

Objava Saline sestre rasplakala svijet: Anđele neukroćenih krila, pamtićemo svaki trenutak sreće koji si nam posvetio

Na fotografiji je jednogodišnji sin Romine Sale, sestre poginulog fudbalera Emilijana Sale, koja se još jednom emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila od brata.

Romina je sinu navukla plavi dres s brojem 9, isti onaj koji je Emilijano trebalo da nosi u Kardifu. 

"Moj anđele, zagrli me dušom. Anđele neukroćenih krila, volim te. Znam da će uvijek biti svjetlost koja će mi osvjetljavati put, a ja ću ti reći, pamtićemo svaki trenutak sreće koji smo imali, svaki zagrljaj, svaku emociju, svaki osmijeh koji si posvetio njemu i ljubav koju si mu dao. Volimo te i jako nam fališ", napisala je Romina.

Nakon gotovo tri sedmice potrage, na dnu Engleskog kanala pronađena je olupina aviona u kojem su argentinski fudbaler i britanski pilot Dejv Ibotson letjeli iz Nantesa prema Kardifu.

Identifikovali su tijelo Sale, a za pilotom se i dalje traga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

24sata.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.