Najveći zavodnik horoskopa, ali i najveće razočarenje u krevetu
Ilustracija

Najveći zavodnik horoskopa, ali i najveće razočarenje u krevetu

Oni su poznati kao najveći osvajači među horoskopskim znakovima, ali ako odete u krevet sa njima, silno ćete se razočarati!

Lavovi obožavaju kad im se neko divi i kada su u centru pažnje, obožavaju komplimente i najbolji su u osvajanju, međutim, u krevetu su razočarenje. 

Vedri, šarmantni i vatreni, za njih mislite da su najmoćniji na svakom polju, ali u seksu ipak nisu. Kada se udvaraju vi imate utisak da sledi iskustvo u krevetu koje ćete pamtiti čitav život, međutim, u praksi nije tako, obično se većina njih razočara u partnera Lava. 

Lav želi samo da bude u centru pažnje, pa tako se ponaša i u krevetu, usmjeren na sebe, a vi ukoliko se nađete sa pripadnikom ovog horoskopskog znaka ostajete nezadovoljeni. Kao šlag na tortu, Lav će očekivati da ga nakon svakog seksa hvalite i opisujete kako nikada niste bili ni sa kim boljim. 

On je očaran kada se vi trudite oko njega, međutim kada dođe red na njega da i on očara vas, sve to pada u vodu jer Lavovi su obuzeti sobom i svojim zadovoljstvom. 

Lav uvijek misli da je najbolji u krevetu i uvijek misli da daje sve od sebe kako bi zadovoljio partnera. Ukoliko tražite nekog ko će se potruditi oko vas u krevetu, Lav to svakako nije.

SuperŽena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.