Bijelo Polje: Svjetlucavi Snješko Bjelić krasi gradski park
Foto: Opština Bijelo Polje

Djelo studenata FVU

Bijelo Polje: Svjetlucavi Snješko Bjelić krasi gradski park

U gradskom parku u Bijelom Polju podignuta je svjetlosna konstrukcija legendarnog simbola zimskih i prazničnih radosti Snješka Bjelića.

Konstrukcija visine 8 metara, postavljena je kao dekorativni element novogodišnje rasvjete u gradskom parku. Njemu su se najviše obradovali najmlađi Bjelopoljci.

Na objektu su radili studenti Fakulteta vizuelnih umjetnosti iz Bijelog Polja, čime su dali doprinos osavremenjavanju i modernizaciji  izgleda novogodišnje rasvjete, pojašnjeno je iz opštine Bijelo Polje.

1812snjeskobelic1

Foto:Opština Bijelo Polje

"Ovim djelom talentovani umjetnici, uspjeli su da približe naš grad svjetskim metropolama, koje slave i dočekuju novogodišnje praznike na original način uz fenomenalne svjetlosne ukrase", poručuju iz lokalne uprave.

Snješko Bjelić je tako upotpunio praznični izgled grada na Limu koji uz prirodni sniježni pokrivač odiše bajkovitom atmosferom.

5c12990679a04952bd6e20690a0a0a674819259116457959155535625657171089378246656npreviewOrg

Ulica Slobode, foto:Kodex

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.