Proglašenje najboljeg sportiste u ponedjeljak
Foto: UCG

Proglašenje najboljeg sportiste u ponedjeljak

Već deset godina za redom Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore je domaćin proglašenja najboljeg sportiste 2018. godine, tradicionalne manifestacije koja traje 64 godine, u izboru Udruženja sportskih novinara Crne Gore. Imena najboljih saznaće se u ponedjeljak, 24. decembra, u 11sati, u amfiteatru Fakulteta.

Osim proglašenja najboljeg sportiste, Udruženje će dodijeliti nagrade najboljem sportskom novinaru, dopisniku i mladom novinaru u 2018. godini, saopšteno je iz Univerziteta.

"Fakultet za sport i fizičko vaspitanje osim nastavnika, trenera i istraživača, obrazuje i generacije sportskih novinara, te se sa posebnom pažnjom posvećuje zajedničkim aktivnostima sa Udruženjem sportskih novinara. 

Ova tradicionalna manifestacija,  ima za cilj da podstakne sportski razvoj i takmičarski duh i na pravi način populariše sport u državi", saopšteno je.

Na svečanosti će se dodijeliti i diplome svršenim studentima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.