Novina u BP: Komunalno preduzeće uvelo 24h dostupan broj telefona za prijavu problema
Foto: Opština Bijelo Polje

Novina u BP: Komunalno preduzeće uvelo 24h dostupan broj telefona za prijavu problema

Za potrebe građana i efikasnijeg rješavanja problema, iz opsega djelatnosti Komunalnog preduzeća, uveden broj telefona koji će biti dostupan građanima 24 sata, saopšteno je iz Opštine Bijelo Polje.

Na odluku da uvedu novinu, izvršni direktor preduzeća Radenko Vujošević ističe da žele biti maksimalno transparetni i otvoreni za svaki vid komunikacije i saradnje sa građanima.

"Naše preduzeće svakog dana odgovornim i napornim radom nastoji popraviti kvalitet svojih usluga, jer samo kvalitetno pruženim uslugama naši građani mogu biti zadovoljni. Novina koju uvodimo jeste telefonski broj 068 015 999 koji će biti dostupan građanima 24h, kako bi isti prijavili probleme iz djelokruga poslova i djelatnosti kojim se bavi naše preduzeće", kazao je Vujošević.

Najavio je i da je ovo samo jedan od vidova sa kojim žele biti bliži građanima.

"U pripremi je i kvalitetnija ponuda web prezentacije, ulaganje u komunalno opremanje grada i niz aktivnosti sa kojima će brzo biti dostupniji građanima", zaključuje Vujošević.

Iz Opštine Bijelo Polje podsjećaju da su djelatnosti komunalnog preduzeća: sakupljanje otpada, usluge čišćenja, uređenja i održavanje okoline kao i ostale komunalne djelatnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.