Vučić: Pokazao sam zemljama koje su se zalagale za kosovsku nezavisnost šta su stvorile
Aleksandar Vučić

Zadovoljan sjednicom SB UN

Vučić: Pokazao sam zemljama koje su se zalagale za kosovsku nezavisnost šta su stvorile

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zadovoljan rezultatima sjednice Savjeta bezbjednosti UN u Njujorku.

Vučić je za Glas Amerike rekao da je Srbija imala priliku da na otvorenoj sjednici upozna međunarodnu javnost sa situacijom na Kosovu posle uvođenja taksi na srpsku robu i odluke o transformaciji bezbjednosnih snaga Kosova.

On je prisutne na sjednici Savjeta bezbjednosti obavijestio o tome da je Srbija ispunila sve obaveze iz Briselskog sporazuma, dok, kako je rekao "Priština nije ispunila ništa".

Kako navodi Glas Amerike, Vučić je rekao da je obavijestio Savjet bezbjednosti UN o svakodnevnim napadima na Srbe, o hapšenju direktorka Kancelarije za KiM Marka Đurića i taksama na srpsku robu "sa ciljem da pokaže zemljama koje su se zalagale za kosovsku nezavisnost šta su stvorile".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.