TO Herceg Novi promovisala novogodišnji program na Jahorini, Žabljaku i u Podgorici

TO Herceg Novi promovisala novogodišnji program na Jahorini, Žabljaku i u Podgorici

Turistička organizacija (TO) Herceg Novi promovisala je novogodišnji program u okviru zvaničnog otvaranja zimske turističke sezone na Jahorini, u sklopu manifestacije „Vrela zima u brdima“ na Žabljaku i u Delta sitiju u Podgorici.

Iz TO Herceg Novi je saopšteno da je, pored programa za novogodišnje praznike, promovisan i 50. jubilarni Praznik mimoze.

Na Jahorini su se, kako se navodi u saopštenju, sastali predstavnici turističkih organizacija Herceg Novi i Istočno Sarajevo, a protokol o saradnji između tih organizacija trebalo bi da bude potpisan u januaru.

„Na Žabljaku je promocija protekla uz defile novskih mažoretki, koncert benda "Senkina đeca" i vatromet. Posjetioci su pored promo materijala i informacija, na štandu TO Herceg Novi uživali i u gastro delicijama sa hercegnovskog podneblja“, kazali su iz TO Herceg Novi, prenosi PR Centar.

Za sve ljubitelje zime na moru, kako su istakli, TO Herceg Novi je predstavila i promotivne cijene smještaja koje su formirane u saradnji sa izdavaocima privatnog smještaja i ugostiteljima, odnosno „oformljeni su  paket aranžmani za smještaj i ishranu za tri, pet i sedam dana po veoma popularnim cijenama“.                                                                                                                                                                                                                                

Iz Iz TO Herceg Novi su podsjetili da je novogodišnji program u tom gradu i ove godine bogat i raznovrstan i da će 30. decembra na glavnoj bini, na platou ispred Hotela Igalo nastupiti Jelena Rozga.                                                                     

„Prije nje nastupaju Pinkove zvezdice, Ljuba i Marina Stanković. Na istoj lokaciji doček Nove 2019. godine biće organizovan uz Boru Đorđevića i Riblju čorbu, čija je predgrupa Light under the black mountain, a prvog januara nastupa najveća domaća zvijezda, Sergej Ćetković, u čiji nastup će nas uvesti grupa Toć“, naveli su iz TO Herceg Novi.

Odličan provod, kako je saopšteno, zagarantovan je i uz dnevne žurke na Škveru 31. decembra i 1. januara, a za najmlađe, kako su kazali, na bini u Igalu 31. decembra od 12 sati biće organizovana Dječja Nova godina, puna iznenađenja uz predstavu "Začarani Deda Mraz".

„Uz tradicionalno dobro gostoprimstvo novskih ugostitelja boravak, tokom novogodišnjih praznika, biće obogaćen i ponudom hrane i pića duž šetališta, zahvaljujući postavljanju advent kućica“, navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.