Uspješno završena humanitarna revija
Foto: Modna agencija "Top 3 Models Montenegro"

nastupala djeca sa talentom

Uspješno završena humanitarna revija " Montenegro kids fashion day" u Beranama

U organizaciji modne agencije " Top 3 Models Montenegro " sinoć je po drugi put zaredom održana humanirana manifestacija "Montenegro Kids Fešn Dej" u Beranama.

Kako su kazali iz modne agencije, domaćin manifestacije po drugi put je bio Hotel Berane, a pokrovitelj je bila Vila Šćekić. 

Vlasnik modne agencije Moka Šćekić je pozdravnim govorom otvorio ovu humanitarnu manifestaciju. 

Predsjednik Crvenog Krsta Berane Jovo Komatina se zahvalio za humani gest, dodajući da je ohrabrujuće da ovaj vid projekta uključuje i edukuje djecu jer ih uči od malena da su sva djeca jednaka. 

IMG4f59ac6fc10458f112f99c28292a36fdV

Foto: Modna agencija "Top 3 Models Montenegro"

U sastavu ovog projekta postavljena je i donatorska kutija od strane Crvenog krsta ,koja je uručena direktno predstavnici Dnevnog centra Radmili Jolić. 

Manekeni i manekenke ove modne agencije predstavili su se sa tri modne revije butika "Ringeraja" iz Berana, gdje su se nakon toga predstavili i zvanični Mis i Misteri Svijeta i njihovim prisustvom ucinili ovaj događaj jedinstvenim.

"Nastupila su djeca sa talentom , Mehmed Medo Nikezić svojim nastupom predstavljajuci svoj talenat oduševio je publiku i izmamio ovacije i ogroman aplauz, dok je naša talentovana Sandra Kaljaj svojim glasom očarala sve prisutne goste. Naši modeli su imali priliku da prošetaju najnoviju kolekciju obuce " Minja " iz Berana", naveli su iz modne agencije.

IMGe5c8fafe624c41b9c05cdbc3ee7397a6V

Foto: Modna agencija "Top 3 Models Montenegro"

U završnom dijelu manifestacije manekenke su iznijele nove modele vjenčanica iz salona "Tanja", a manekeni su nosili svečana odijela butika " Salvatore " iz Podgorice.

Svojim prisustvom ovu humanitarnu manifestaciju podržala je i Mis Crne Gore Natalija Glusčević iz Bijelog Polja .

Nacionalni direktor i vlasnica Licence za svjetsko takmičenje " Mis end Mister Vorld" Ivana Sćekic poručila je da Crna Gora ima jako talentovanu i lijepu djecu.

"Mi već imamo Mistere i Misice Svijeta uzrasta od 3 do 17.god , njihova je duznost  da podrze i učestvuju u ovakve humanitarne projekte . 

Novogodišnje paketiće i poklone koji su donirali sponzori zvanično je uručio Djeda Mraz na samoj bini djeci sa posebnim potrebama. 

Plesni klub " Duga" iz Berana sa svojom plesnom tačkom zatvorila je ovu manifestaciju.

Program su vodile članice agencije  Anđela Marsenić i Elena Pešić iz Berana.

IMGc90bdaa3101cb4e2090b331d040acbb2V

Foto: Modna agencija "Top 3 Models Montenegro"

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.