IN4S: Mario Milošević organizovao napad na novinarku, Policija: Obavijestićemo tužioca
ilustracija

Navodna prepiska policijskih službenika

IN4S: Mario Milošević organizovao napad na novinarku, Policija: Obavijestićemo tužioca

Povodom teksta portal IN4S koji se bavi navodnom prepiskom dva službenika policije u vezi sa operativnim saznanjima koja se odnose na krivično djelo ubistvo u pokušaju izvršeno na štetu Olivere Lakić, Uprava policije je saopštila da će o sadržini i načinu objavljivanja predmetnog teksta obavijestiti nadležnog tužioca.

IN4S je pozivajući se na ekskluzivna saznanja objavio je da policija raspolaže podacima da je u krivičnom djelu na štetu novinarke Vijesti Olivere Lakić učestvovalo bezbjednosno-interesantno lice Mario Milošević.Takođe, kako se navodi u navodnoj poruci, saznanja policije ukazuju da je motiv Miloševića pisanje Vijesti o njegovim inkriminisanim radnjama. Nadalje, lice F.K. sa Cetinja je moguće lice koje je davalo logističku podršku u vidu osmatranja i praćenja novinarke.

"Policijski službenici koji rade na rasvjetljavanju krivičnog djela ubistvo u pokušaju, koje je počinjeno na štetu novinarke ND Vijesti Olivere Lakić, o svim operativnim saznanjima obavještavaju postupajućeg tužioca.Rasvjetljavanje krivičnog djela ubistvo u pokušaju, koje je izvršeno na štetu Olivere Lakić, je u fokusu rada službenika kriminalističke policije i policijski službenici, u koordinaciji sa tužiocem, preduzimaju intenzivne mjere i radnje na rješavanju ovog krivičnog djela", reagovali su povodom objavljenog članka iz crnogorske policije. 

rema operativnim saznanjima Uprave policije, Podgoričanin Mario Milošević učestvovao je u krivičnom djelu na štetu Olivere Lakić, kojom prilikom je novinarka „Vijesti“ ranjena ispred ulaza u zgradu u kojoj živi u Podgorici, ekskluzivno saznaje portal IN4S.

Naime, naš portal je imao uvid u transkript presretnute komunikacije između Veska Damjanovića, u vremenu kada je obavljao dužnost v.d. direktora Uprave policije i izvjesnog Žižića, službenika MUP-a Crne Gore.

Novinarka Lakić ranjena je u nogu 8. maja ispred zgrade u kojoj živi.

Mario Milošević je uhapšen u julu na Kosovu i Metohiji i trenutno se nalazi u zatvoru u Prištini.

Za Miloševićem je podgorički Interpol raspisao potjernicu zbog sumnje da je zajedno sa Igorom Mašanovićem i Vukanom Vujačićem učestvovao u ubistvu Radomira Đuričkovića 10. oktobra 2016. godine na Cetinju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.