Crnogorac uhapšen u Švajcarskoj: Za četiri godine počinio više od 100 krađa
Ilustracija

Crnogorac uhapšen u Švajcarskoj: Za četiri godine počinio više od 100 krađa

Državljanin Crne Gore (42), čiji identitet nije saopšten, uhapšen je juče u Švajcarskoj zbog sumnje da je za četiri godine počinio više od 100 krađa.

On je slobode lišen u Frauenfeldu, glavnom gradu kantona Turgau. Tamošnji istražitelji ga terete da je ta krivična djela počinio od septembra 2014. godine.

Prema navodima tamošnjih medija, crnogorski državljanin je tokom zimskog perioda više puta odlazio u Švajcarsku, gdje je pljačke vršio u gradovima nekoliko kantona. Uglavnom je krao nakit i novac vrijedan više od 100.000 franaka.

On je ranije privođen zbog drugog prekršaja, kada mu je izrečena zabrana ulaska u državu, koju je prekršio. Nakon toga, početom decembra, uhvaćen je u izvršenju krivičnog djela, a istražitelji su otkrili da tragovi sa mjesta ranijih pljački pripadaju njemu. Odmah je priveden tužiocu i odveden u zatvor.

Dnevne novine/CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.