„Moto Djeda mrazevi
Foto: Radio Herceg Novi

Saradnja sa moto klubovima i motoristima iz čitave Crne Gore

„Moto Djeda mrazevi" ponovo u Dječjem domu „Mladost“ u Bijeloj

Deveta humanitarna akcija „Moto Djeda Mrazevi“ biće održana iduće subote, 22. decembra u Dječjem domu „Mladost“ u Bijeloj. Organizator je Udruženje „No Limit Bikers“ iz Podgorice, a motoriste iz čitave Crne Gore ugostiće moto klub „MC Cruiser“ Herceg Novi.

U saradnji sa moto klubovima i motoristima iz čitave Crne Gore,  odlučili su da i ove godine, u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, obraduju djecu lišenu roditeljskog staranja, rekao je Marko Radulović iz Udruženja „Motociklisti bez granica“, prenosi Radio Herceg Novi.

Osim poklon paketića, u dogovoru sa upravom doma, ovoga puta će donijeti i garderobu i obuću za mališane. 

"Zahvaljujući novčanim prilozima bajkera i klubova iz cijele Crne Gore i donacijama sponzora, u dogovoru sa rukovodstvom Dječjeg doma „Mladost“ za štićenike ćemo obezbijediti  vrijedne poklone. Osim paketića sa slatkišima i igračkama, ove godine djeci u domu donosimo zimsku odjeću, topli veš i pidžame, trenerke, patike, čizme, modrne slušalice i slično. Međutim, sami pokloni nisu najbitniji. Cilj nam je da pošaljemo lijepu poruku i da u vrijeme najveselijih praznika djeci koja ih ne mogu proslaviti sa porodicom, poklonimo pažnju i makar malo radosti. Domaćin bajkerima iz cijele zemlje biće Moto klub “MC Cruiser” iz Herceg Novog, akciju je podržala i Radio televizija Crne Gore, a imaćemo i besplatan prolaz kroz tunel „Sozina“ i prevoz trajektom", kazao je Radlović.

Radulović je kazao da je prošle godine bilo preko 200 motora, a vjeruje da će ih ove godine biti još više.

"Učestvovaće moto klubovi „Familija“ i „Titograd“ iz Podgorice, „Noćni vukovi“ Crna Gora, „Sokolovi“ i „Vitezovi“  iz Berana, „Bar“ i „Moćnici“ iz Bara, „Pirati“ iz Ulcinja, „Posejdon“ iz Budve, „Lavovi“ iz Kotora, „Shark“ iz Tivta, „Independent“ i „Cruiser“ iz Herceg Novog.  Iz Podgorice ćemo krenuti u 10:00 sati ispred “Delta city”-ja ka Sozini, motoristi iz Bara, Ulcinja i Sutomora  pridružiće nam se na raskrsnici ka Petrovcu, Budvani na Jazu, a Kotorani i Tivćani na trajektu. Novljani će nas čekati u Kamenarima, odakle krećemo u defile do Igala, a dolazak u Dječiji dom je planiran oko 12:30", rekao je Radulović, istakavši da već razmišljaju o jubilarnoj desetoj akciji iduće godine.

Nakon uručivanja poklona i druženja sa djecom, motoristi velikog srca okupiće se u restoranu “Picadilly“ u Bijeloj, gdje moto  klub „MC Cruiser“ organizuje ručak za sve učesnike akcije „Moto Djeda Mrazevi 2018“ .

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.