Knežević ponovo izabran za predsjednika DNP-a, tražiće izmjenu himne i simbola
Milan Knežević

Kongres održan pod sloganom "Nema povlačenja, nema predaje"

Knežević ponovo izabran za predsjednika DNP-a, tražiće izmjenu himne i simbola

Milan Knežević jednoglasno je ponovo izabran za predsjednika Demokratske narodne partije (DNP) na stranačkom kongresu koji je održan danas.

Kongresu su, osim čelnika Demokratskog fronta (DF), čiji je DNP jedan od konstituenata, prisustvovali predstavnici i lideri Ujedinjene Crne Gore, SNP-a i vanparlamentarne Prave Crne Gore.

Među prisutnima nije bilo predstavnika SDP-a, Demokrata, Ure i Demos-a.

Kongres je održan pod sloganom "Nema povlačenja, nema predaje".

DNP će, kako je rekao Knežević, i dalje insistirati na izmjenama himne i državnih obilježja u cilju postizanja kompromisnog rješenja koje bi bilo prihvatljivo ubjedljivoj većini građana Crne Gore.

"DNP će se snažno zalagati da Crna Gora kao građanska država obezbijedi jednak institucionalni tretman svih nacionlanih i etničkih zajednica", rekao je Knežević, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.