Darkova djevojka objavom na Instagramu raznježila fanove: Nas troje(FOTO)
Darko Lazić, foto: Screenshot/Pink.rs

Darkova djevojka objavom na Instagramu raznježila fanove: Nas troje(FOTO)

Folk pjevač Darko Lazić proteklih nedjelja uspješno se oporavlja u banji u Mladenovcu uz neprestanu podršku i pažnju majke Branke i djevojke Marine. Njih dvije se trude da Darku ništa ne fali i da u što boljim uslovima protekne njegova rehabilitacija.

Dok se Darko trudi da se što prije oporavi, Marina je danas u njegovom apartmanu napravila fotografiju sa njim koju je objavila u vidu Instagram storija, a koja je raznježila njene pratioce.

- Nas troje - napisala je trudnica u okviru objave aludirajući na prinovu koja ih očekuje naredne godine.

trudnica

Foto: Screenshot/Instagram

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.