Papa Franjo će posjetiti i Crnu Goru u maju?
Posjeta Đukanovića Vatikanu

Papa Franjo će posjetiti i Crnu Goru u maju?

Poglavar Rimokataločke crkve papa Franjo najvjerovatnije će posjetiti Crnu Goru u maju naredne godine, navodi portal IN4S.

Kako je juče najavljeno, papa će u maju posjetiti Makedoniju i Bugarsku a u sklopu ovog obilaska biće i Crna Gora, navodi portal IN4S pozivajući se na neimenovane izvore.

Papa Franjo u Crnu Goru dolazi na poziv crnogorske vlasti.

Predsjednik Milo Đukanović sastao se početkom oktobra u Vatikanu sa papom Franjom i tom prilikom pozvao ga da posjeti Crnu Goru, što je on i prihvatio.

"Poziv za posjetu pape Crnoj Gori je na stolu. Sveti otac je saopštio da, u sklopu brige o regionu, ima namjeru da posjeti i Crnu Goru", kazao je Đukanović novinarima, dodajući da bi ta posjeta mogla da se realizuje naredne godine.

On se zahvalio poglavaru Rimokatoličke crkve zbog namjere da posjeti Crnu Goru, navodeći da je to poseban trenutak za našu državu.

 

IN4S

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.