Marković: Uvjeren sam da će se rezultati naše politike vrlo brzo odraziti na kvalitet života građana Tuzi i Malesije
Marković

Čestitao Dan Opštine

Marković: Uvjeren sam da će se rezultati naše politike vrlo brzo odraziti na kvalitet života građana Tuzi i Malesije

Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima, rukovodstvu Opštine i odbornicima u Skupštini opštine Tuzi 15. decembar – Dan opštine i nastupajuće praznike.

„Partnerskim odnosom sa novim rukovodstvom posvećeno ćemo raditi na stvaranju uslova za napredak opštine kroz ulaganje u putnu, komunalnu i društvenu infrastrukturu. Sa druge strane, državne institucije daće punu podršku brzom uspostavljanju organa lokalne samouprave kako bi građani u najkraćem roku mogli ostvarivati svoja prava na način kako i priliči samostalnoj opštini“ – stoji u čestitki Markovića upućenoj predsjednicima Opštine Abedinu Adžoviću i Skupštine opštine Fadilju Kajoshaju.

Premijer navodi u čestitki da mu je posebna čast da Dan opštine čestita i u ime Vlade tokom čijeg su mandata stvorene pretpostavke za status samostalne opštine Tuzi i izražava želju da građani ove opštine praznik proslave u ambijentu suživota, dobrih komšijskih odnosa i tradicionalne multinacionalne i multivjerske harmonije.

„Uvjeren sam da će se rezultati naše politike, koji se prvenstveno ogledaju u kontinuiranom ekonomskom rastu i ispunjavanju vanjskopolitičkih ciljeva tj. članstvu Crne Gore u NATO-u i efikasnoj realizaciji evropske agende, koja je svoju potvrdu dobila u nedavnom otvaranju jednog od najzahtjevnijih pregovaračkih poglavlja – 27, vrlo brzo odraziti na kvalitet života građana i građanki Tuzi i Malesije“– poručio je premijer.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.