Deaktivirana velika količina eksploziva na putu Priština – Mitrovica (VIDEO)
Foto:Screenshot

Kosovo

Deaktivirana velika količina eksploziva na putu Priština – Mitrovica (VIDEO)

Deaktivirana je velika količina eksploziva, koji je juče pronađen u selu Mazgit u blizini magistralnog puta Priština – Mitrovica, saopšteno je iz Specijalnog tužilaštva Kosova.

Specijalno tužilaštvo je navelo da je juče, 13. decembra, Direktorijat protiv terorizma pri Policiji Kosova saopštio da je u Mazgitu pronađena određena količina eksploziva tipa TNT i ANFA u jednoj kanti-bidonu, koja je bila spremna za aktiviranje.

Nakon ispitivanja, deaktivaciju su obavile specijalizovane jedinice Policije Kosova i utvrđeno je da je količina eksploziva bila 28 kilograma i 11,5 grama TNT i ANFA tipa. 

Specijalno tužilaštvo je ovlastilo Policiju Kosova da sprovede istragu o utvrđivanju identiteta lica uključenih u ovaj slučaj. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.