Crnogorski vojnici na Kosovu doprinose regionalnoj bezbjednosti
General Dakić, foto: MO

Dakić u posjeti KFORu

Crnogorski vojnici na Kosovu doprinose regionalnoj bezbjednosti

Slanje pripadnika Vojske Crne Gore u misiju KFOR, još jedan konkretan doprinos Crne Gore regionalnoj bezbjednosti, kazao je načelnik Generalstaba brigadni general Dragutin Dakić.

Dakić je boravio juče u zvaničnoj posjeti KFOR-u.

On se u bazi Camp Film City susreo sa komandantom KFOR-a, general-majorom Lorencom D’Adariom.

"General D’Adario se zahvalio tom prilikom na saradnji i kontribuciji Vojske Crne Gore u ovoj NATO misiji. Načelnik GŠ VCG je izrazio uvjerenje da će se saradnja Vojske Crne Gore sa KFOR-om dalje razvijati i u narednom periodu, u skladu sa potrebama i mogućnostima. On je istakao da je odluka o slanju pripadnika VCG u misiju KFOR, još jedan konkretan doprinos Crne Gore regionalnoj bezbjednosti", saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Iz tog resora su podsjetili da je od 23. oktobra, u misiji KFOR na Kosovu  pripadnik VCG, potpukovnik Nedžad Rujović, koji je angažovan na poziciji zamjenika načelnika Odsjeka za inžinjerijske operacije/planove u Komandi KFOR-a u Prištini. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.