Otvaranje skijališta za vikend, cijene na nivou prošlogodišnjih
Foto:Ski Centar Kolasin 1450

Radiće šest skijališta

Otvaranje skijališta za vikend, cijene na nivou prošlogodišnjih

Crnogorska skijališta spremno dočekuju predstojeću zimsku turističku sezonu. Biće aktivno šest skijališta - Savin kuk i Javorovača na Durmitoru, Kolašin 1450 i Kolašin 1600, Vučje u Nikšiću i Hajla u Rožajama, pišu Dnevne novine.

Skijališta će biti otvorena već predstojećeg vikenda, dok će skijalište Kolašin 1600 otvoriti svoja vrata ljubiteljima bijelih sportova uoči Nove godine.

Cijene usluga na skijalištima, prema riječima izvršnog direktora Skijališta Crne Gore Miloša Popovića, biće na nivou prošlogodišnjih, a u funkciji će biti kompletna infrastruktura kao i prethodne sezone.

Kako je objasnio, u ski-centru Savin kuk na Durmitoru u funkciji će biti dvije dvosjedne žičare, tri ski-lifta i dječiji ski-lift koji opslužuju oko pet kilometara skijaških staza, dok će na ski-centru Kolašin 1450 biti u funkciji dvije žičare (šestosjed i dvosjed), pet ski-liftova i dječiji ski-lift koji opslužuju oko 25 km skijaških staza.

U ski-centrima će biti moguće koristiti usluge ski-škole, ski-rente, a pružaće se i ugostiteljske usluge u ugostiteljskim objektima na samim skijalištima (restoranima i kafe barovima).

“Cijene usluga prodaje skipasova će biti na prošlogodišnjem nivou dok će cijene najtraženijih ski-pasova u ski-centru Savin kuk na Durmitoru iznositi: 12 eura jednodnevni skipas, osam eura poludnevni ski-pas, osam eura dječiji ski-pas, dok će u ski-centru Kolašin 1450 cijene iznositi 15 eura jednodnevni ski-pas i 11 eura dječji ski-pas”, rekao je Popović za DN.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.