Razbojnik silovao 81-godišnju staricu
Foto: Ilustracija

Pljačka u Bosanskom Petrovcu

Razbojnik silovao 81-godišnju staricu

Kriminalistička policija MUP Unsko-sanskog kantona uhapsila je Rusmira Ikanovića (43) iz Cazina zbog sumnje da je silovao 81-godišnju K. M. koju je prošle sedmice napao i opljačkao u njenoj kući u selu Bunara, kod Bosanskog Petrovca.

Razbojništvo se dogodilo 6. decembra oko 23 časa. Razbojnik je u kuću ušao razvalivši ulazna vrata. Staricu je zatekao u krevetu na spavanju i odmah ju je napao i davio, tražeći novac.

U prvi mah se uopšte nije znalo da je starica bila žrtva silovanja. To je naknadno otkriveno tek nakon što je porodica 10. decembra dovezla u Urgentni centar UKC RS.

"Pacijentkinji su zbrinute povrede desnog kuka i oba koljena, nakon čega je upućena na ginekološki pregled. Pregled je, po nalogu PU Banjaluka, obavljen uz prisustvo inspektora, nakon čega je pacijentkinja otpuštena iz UKC RS", navode u UKC RS.

Nakon što je ustanovljeno da starica ima povrede koje su nastale kao posledica silovanja, o tome je obaviješten MUP USK.

Iako je Ikanović već bio hapšen i pušten zbog razbojništva nad 81-godišnjom ženom, zbog novih dokaza on je ponovo uhapšen.

Portparol MUP USK Snežana Galić kaže da je PS u Bosanskom Petrovcu 7. decembra prijavljeno razbojništvo nad 81-godišnjom K. M., i da se za silovanje naknadno saznalo.

"Radeći po toj prijavi, uhapšen je I. R. zbog sumnje da je izvršio razbojništvo", rekla je Galićeva.

Večernje Novosti

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.