Crnadak: Prva osoba koja uoči zastavu RS dobija 1.000 konvertibilnih maraka
Sjednica Predsjedništva, foto: Facebook

Nagradna igra na fejsbuk stranici

Crnadak: Prva osoba koja uoči zastavu RS dobija 1.000 konvertibilnih maraka

Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak objavio je na svojoj Fejsbuk stranici da organizuje nagradnu igru u kojoj je potrebno uočiti zastavu Republike Srpske na fotografiji sa današnje sjednice Predsjedništva BiH.

"Prva nagradna igra na mojoj Fejsbuk stranici. Prva osoba koja uoči zastavu Republike Srpske i zaokruži je na slici sa današnje sjednice Predsjedništva BiH dobiće novčanu nagradu od 1.000 konvertibilnih maraka. Igra počinje sad", poručio je Crnadak uz priloženu fotografiju sastanka Milorada Dodika, Željka Komšića i Šefika Džaferovića, na kojoj se vidi samo zastava Bosne i Hercegovine.

4805967131662135894159652052834669035520n

Današnja sjednica članova Predsjedništva BiH održana je nakon jučerašnjih protesta Dodika u vezi sa isticanjem zastave BiH na konsultacijama, navodi Kliks.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.