Pešić na Kongresu Partije evropskih socijalista i sastanku mladih lidera Evrope
Nikola Pešić

Pešić na Kongresu Partije evropskih socijalista i sastanku mladih lidera Evrope

Predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore i potpredsjednik Internacionalne unije socijalističke omladine Nikola Pešić boravio je od 6. do 9. decembra u Lisabonu na sastanku mladih lidera evropskih socijalista i Kongresu Partije evropskih socijalista.

"Mladi lideri su tokom boravka u Lisabonu imali priliku da se sastanu sa Fransom Timermansom prvim potpredsjednikom Evropske komisije i kandidatom Partije evropskih socijalista za predsjednika Evropske komisije, takođe su posjetili Parlament Portugala i tokom niza sastanaka prezentovali političku situaciju u svojim zemljama", saopšteno je iz DPS-a.

Pored brojnih političara iz cijele Evrope Kongresu Partiji evropskih socijalista su prisustvovali Antonio Kosta, predsjednik Vlade Portugala, Pedro Sančez, predsjednik Vlade Španije, Jozef Muskat, predsjednik Vlade Malte i Zoran Zaev, predsjednik Vlade Makedonije.

"Zadovoljstvo je bilo biti dio ove delegacije i imati priliku da pored sastanaka mladih lidera prisustvujemo i jedanaestom Kongresu Partije evropskih socijalista, odakle se i zvanično krenulo sa kampanjom za izbore u Evropskom parlamentu koji će se održati na proljeće naredne godine.Upoznati veliki broj važnih političara iz cijele Evrope, razmijeniti iskustva sa njima, čuti njihove govore i savjete za mene predstavlja jedno veliko iskustvo"- istakao je Nikola Pešić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.