Megan Markl krši pravila želeći da se porođaj obavi u kući
Megan Markl

Megan Markl krši pravila želeći da se porođaj obavi u kući

Vojvotkinja Megan Markl planira da prekrši još jedno pravila i donijela je najnoviju odluku da se porodi kod kuće, što bi moglo da razljuti članove kraljevske porodice, redom.

Izvori su rekli za magazin "Vaniti feru" da Megan želi drugačije iskustvo od svojih prethodnica i da par razmatra druge "opcije", navodeći da možda neće roditi bebu u privatnom porodilištu gdje su prinčevi Vilijam i Hari oboje rođeni i gdje je Kejt Midlton rodila sve troje djece. 

245097172805profimedia0392251609ffff

Megan Markl, foto: Profimedia

Pacijenti plaćaju više od 7500 funti za privilegiju porođaja u bolnici "Lindo Ving", gdje je na meniju i najfiniji šampanjac. 

Iako je vojvotkinja Kejt Midlton najnormalnije išla u bolnicu, Megan to ne želi iako običaji kraljevske porodice tako nalažu. 

Ona želi da se porodi kod kuće prirodnim putem, a ukoliko se to stvarno i dogodi, biće prva koja je prekršila pravilo, jer je i Kejt zbog običaja sva tri puta išla u bolnicu ispred koje je nekoliko sati kasnije pozirala okupljenim fotografima. 

Još uvojek nije poznat tačan razlog zašto je ovo odlučila, ali spekuliše se da su u pitanju fotografi koje ona želi da izbjegne.

Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.