LP: Danilovgrad uvijek bio centar junačke i hrabre Crne Gore, slobodarske i antifašističke
Andrija Popović

LP: Danilovgrad uvijek bio centar junačke i hrabre Crne Gore, slobodarske i antifašističke

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović, građanima i građankama Danilovgrada, predsjednici Opštine - Zorici Kovačević, predsjedniku Skupštine Opštine - Zoranu Boškoviću i odbornicima, u svoje lično i u ime svoje partije čestita 9. decembar - Dan Opštine Danilovgrad.

"Ovaj grad u najplodnijoj ravnici Crne Gore obilat je svim bogatstvima, privredom, poljoprivredom ali i odličnim ljudskim kapacitetima. Zato Danilovgrad i jeste mjesto koje bilježi kontinuiran razvoj i napredak u najboljem interesu kvaliteta života građana i građanki ovoga grada", rekao je Popović.

On je naveo da je Danilovgrad uvijek bio i centar junačke i hrabre Crne Gore, slobodarske i antifašističke, i u zalog dao najbolje sinove i kćeri crnogorskoj borbi i ideji sloge i bratstva.

"Nastavljajući pametna ulaganja, kvalitetne investicije sa jasnim planom održivog razvoja, ova Opština ima kapacitete da bude veliki urbani centar bjeloplavlićke regije i mjesto koje će, blizinom Glavnog grada, aerodroma, autoputa i svih strateških tačaka, ostvariti sva očekivanja njenih ljudi, naročito mladih generacija. Liberali će uvijek biti podrška Danilovgradu na takvom putu", poručio je predsjednik Liberalne partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.