Marković: Danilovgrad ovogodišnji praznik obilježava u znaku realizacije značajnih projekata za bolji život građana
Marković i Kovačević

Marković: Danilovgrad ovogodišnji praznik obilježava u znaku realizacije značajnih projekata za bolji život građana

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima Danilovgrada, odbornicima u Skupštini opštine i lokalnom rukovodstvu Dan opštine – 9. decembar.

„Opština Danilovgrad i ovogodišnji praznik obilježava u znaku realizacije značajnih projekata za kvalitetniji život svojih građana. Nedavno su završeni milionski vrijedni radovi na rekonstrukciji mosta 'Radovan Pavićević' u samom gradskom centru, počinje rekonstrukcija magistralnog puta od Podgorice do Danilovgrada u dionici Rogami – Spuž, radi se na podizanju kvaliteta lokalnih puteva, ukupne komunalne i društvene infrastrukture, ali i unapređuju uslovi života u mnogim drugim segmentima. Izgradnjom modernog bulevara prema Podgorici, vrijednog više od 25 miliona eura, otvoriće se nova razvojna perspektiva vaše opštine" – navodi se u čestitki predsjednika Vlade upućenoj predsjednici Opštine Danilovgrad Zorici Kovačević i predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću.

Premijer u čestitki podsjeća da razvoju Danilovgrada svakako poseban pečat daju i uspješne politike Vlade usmjerene ka lokalnim zajednicama.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.