Policija privela svatove u Danilovgradu, vrijeđali policajce?
ilustracija

Policija privela svatove u Danilovgradu, vrijeđali policajce?

Svadbenu kolonu danas je u Danilovgradu zaustavila policija, i privela đevera na svadbi Nebojšu Krsmanovića i svata Đorđija Jakića, koji su navodno omalovažavali policajca.

Iz Uprave policije su pojasnili da su svatovi privedeni  nakon vjenčanja u zgradi Opštine Danilovgrad.

"Jakić je pucao iz startnog pištolja, zbog čega mu je prišao policijski pozornik. On i Krsmanović tada su počeli da vrijeđaju pozornika i omalovažavaju ga. Izrekli su salve uvreda na njegov račun, zbog čega su i privedeni. U konslutaciji sa tužiocem napisana im je prekršajna prijava i biće privedeni sudiji za prekršaj", rečeno je Vijestima iz UP.

Krsmanović tvrdi da niko od svatova nije vrijeđao policiju, dodajući da mu je ponašanje službenika UP nejasno. Kazao je da je došao  iz Njemačke da bude đever na svadbi, a završio u pritvoru samo zato što je izašao iz automobila i pitao policajca zbog čega je svadbena kolona zaustavljena.

On je objasnio da je, nakon što je nevjesta izašla iz sale za vjenčanja, Jakić po starom crnogorskom običaju "opalio iz plašljivca". Nakon 300 metara je kolona zaustavljena.

"Čekali smo petnaestak minuta, niko nije prolazio. Izašao sam iz vozila i pitao policajca što je problem. Udario me, ubacio u službeno vozilo i priveo u stanicu. Nisam nikoga vrijeđao, ako ga nije uvrijedilo moje pitanje. To će se dokazati kada se pregledaju snimci sa kamera, jer kamere postoje u centru Danilovgrada", rekao je on Vijestima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.