Nakon svađe pretukao sugrađanina, uhapšen 31-godišnji Podgoričanin
ilustracija

Nakon svađe pretukao sugrađanina, uhapšen 31-godišnji Podgoričanin

31-godišnji Podgoričanin S.B. uhapšen je zbog sumnje da je pretukao sugrađanina.

On je, kako se sumnja, C.S. zadao više udaraca usled kojih je ovaj pao na beton i zadobio frakturu lobanje.

"Službenici Uprave policije MUP-a – CB Podgorica su lišili slobode S.B. (31) iz Podgorice zbog osnovane sumnje da je počinio KD teška tjelesna povreda na štetu C.S. iz Podgorice. On je, kako se sumnja, nakon verbalnog i fizičkog konflikta, oštećenom zadao više udaraca u predjelu gornjeg dijela tijela, usljed čega je oštećeni pao i udario u betonsku podlogu", saopštila je Uprava policije.

S.C. je hospitalizovan u Kliničkom centru gdje mu je konstatovana teška tjelesna povreda u vidu frakture lobanje.

Dvojica uhapšena zbog krađa

Podgorička policija je lišila slobode i B.A. (25) iz tog grada zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio sedam krađa.

"On je ova krivična djela počinio na štetu više građana Podgorice, a na način što je, kako se sumnja, otuđio sedam bicikala, od kojih su tri električna veće materijalne vrijednosti, i druge predmete. Službenici CB Podgorica su lišili slobode i D.K. (37) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa u produženom trajanju. On je u dva navrata, kako se sumnja, na štetu jedne firme sa gradilišta otuđio građevinski materijal. Ova dva lica će biti privedena nadležnom tužiocu uz krivične prijave", navodi se u policijskom saopštenju.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.