Šok snimak: Fudbaleri Arsenala drogirani ležali po separeima kluba(VIDEO)
Foto: Screenshot

Uživali u alkoholu, "duvali" gas za smijanje

Šok snimak: Fudbaleri Arsenala drogirani ležali po separeima kluba(VIDEO)

Skandal potresa Arsenal, ali i Premijer ligu. Pojavio se šokantan snimak na kom zvijezde londonskog kluba uživaju u alkoholu i opijatima u jednom popularnom noćnom klubu u Londonu, piše engleski “San”.

U glavnim ulogama su Sead Kolašinac, Aleksandar Lakazet, Mesut Ozil, Pjer - Emerik Aubamejang, Mateo Genduzi, Henrik Mihtarijan i Škodran Mustafi.

Prvotimci Arsenala su u ludom izlasku pili votku, šampanjac, ali i "duvali" gas za smijanje, popularno zvan "balon". To je druga najzastupljenija reakcijska droga, koja djeluje na nervni sistem, ako se udiše u manjim količinama osoba se smije bez pravog razloga.

Sve se odigralo u klubu "Tape" u Londonu neposredno uoči početka sezone. Ozil je bio u polusvjesnom stanju, a na snimku koji je objavio “San”vidi se kako je plin u balonu ponudio saigraču Mihtarijanu, koji je odbio. A najgore je prošao 19-godišnji Genduzi koji se onesvijestio, prenose Novosti.

Novinari otkrivaju da je na žurci bilo oko 70 gostiju, uključujući i fudbalere, kao i da su pored droge konzumirali i vino i votku, potrošivši više od 30.000 eura. 

Arsenal je nakon pojavljivanja video snimka potvrdio da će se o ovom slučaju raspraviti unutar kluba.

"Igrači će o ovom slučaju razgovarati sa čelnicima kluba", kratko je saopšteno iz londonskog kluba, a izvor „Sana”dodatno govori:

"Ako je trener nesrećan što piju voćne sokove, Bog zna šta će reći kada vidi ovo. Istina desilo se davno, a iako su u seriji odličnih rezultata, ovakve stvari se ne mogu ignorisati, posebno ne jer su to napravili prvotimci".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.