Nova pjesma Nataše Bekvalac i Magla benda: Jer ja samoj sebi neprijatelj sam(VIDEO)
Vladan i Nataša

Nova pjesma Nataše Bekvalac i Magla benda: Jer ja samoj sebi neprijatelj sam(VIDEO)

Pjevačica Nataša Bekvalac danas je promovisala novi spot za duetsku pjesmu "Neprijatelj" sa "Magla bendom" koja je prije samo nekoliko dana imala radijsku premijeru.

Pjesma je odmah postala hit, ali tek kada svi vjerni fanovi ove pjevačice vide kadrove iz spota na kojima je ona potpuno naga ostaće bez daha, što se naročtio odonosi na muški dio populacije.

Pjevačica je u spotu koji je danas premijerno prikazan, prvo na sebi imala bademantil, da bi se potom potpuno gola kupala u tuš kabini.

Sa njom kasnije u spotu razmjenjuje nježnosti Vladan Savić pjevač "Magla benda".

- Nije mi bilo neprijatno jer smo se Vlada i ja odmah našli po energijama. I momci iz benda i ja imamo ludačku energiju, skapirali smo jedni druge i napravili kvalitetnu pjesmu, što je najbitnije. Ja obožavam grčke melodije i retro zvuk u modernim aranžmanima, a takva je naša nova pjesma - rekla je Nataša za "Blic".

- Ne razmišljam o trendingu, samo znam da smo napravili odličnu baladu koja se meni sviđa i koja me potpuno trenutno opisuje - zaključila je pjevačica.

A stihovi pjesme koji je opisuju, kako kaže, glase:

- Da si ljubav hteo za svoj život ceo, ne bi mene sreo, nikome ja još sreću nisam donela.

Poslušajte pjesmu:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.